Εναλλακτική λύση και σπουδή πάνω στη νόσο.

07/10/2007 στο 1:54 μμ | Αναρτήθηκε στις ΝΟΣΟΣ ΠΕΡΟΝΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ | 3 Σχόλια
Ετικέτες: ,

Επειδή όσο πιο πολλά γνωρίζει κανείς πάνω στη νόσο τόσο πιο εύκολα και ψύχραιμα θα πάρει αποφάσεις που θα του καλυτερέψουν την σεξουαλική του ζωή, στήθηκε αυτό το blog, ώστε να ρίξει φως στις σκοτεινές πτυχές της νόσου. Όσο και αν έψαξα στο νετ δεν βρήκα ικανοποιητικές απαντήσεις σχετικά με την δημιουργία της ή την ίαση της, και αν βρήκα ήταν όλες στα αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, γαλλικά. Άρα κατέληξα στο γεγονός να δημιουργήσω αυτή την σελίδα με σκοπό την ενημέρωση όσων πάσχουν και δεν μιλούν άλλη γλώσσα εκτός από ελληνικά και νοιώθουν άσχημα στο να μιλήσουν περί του θέματος. Υπάρχει όμως και ένας άλλος λόγος σοβαρότερος από τους παραπάνω. Έχω αρχίσει αυτή την στιγμή μια εναλλακτική θεραπεία με την βοήθεια βιβλιογραφίας (μιλώ και διαβάζω αγγλικά κ’ γερμανικά)κλπ η οποία ευελπιστώ να με κάνει να ξεπεράσω το πρόβλημα χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις κλπ. Στην ουσία του πράγματος λοιπόν εάν πετύχει σε εμένα γιατί να μην πετύχει και σε κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα; Εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα και είσαστε στο περίμενε «για να δούμε τι θα γίνει» κλπ κλπ μην περιμένετε άλλο, εκφραστείτε και αναζητείστε άμεση λύση…Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής, είναι η δική σας σεξουαλική ζωή.  

3 Σχόλια »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Πριν τρείσ μήνεσ είδα οτι κατα την στύση γύριζε 30 μοίρεσ αριστερά η βάλανοσ και αρχισα να ψαχνομαι.Ετσι έμαθα οτι πασχω απο την νόσο peyronie και ο γιατροσ μου συστησε αγωγη με βιταμινη ε και novaltex μετα απο τρεισ μηνεσ το αποτελεσμα δεν αλαξε το υπερηχογραφημα εδειξε δυο πλακεσ περιπου 10mm.Ψαχνωντασ στο ιντερνετ επεσε το ματι μου πανω σε ενα site http://www.andrology-patras.gr οπου προκειται να γινη το 6 συνεδριο στην Πατρα τησ 5 Απριλιου και ενα απο τα θεματα
    που θα ασχοληθη ειναι και αυτη η νοσοσ.
    Πηγα στο νοσοκομειο Αγιοσ Ανδρεασ στην Πατρα και αφου με εξετασε ο Γιατροσ διεπιστωσε απο το υπερηχογραφημα και απο την επιμελη εξεταση οτι τα φαρμακα στην περιπτωση μου δεν κανουν τιποτα και η λυση ειναι το χειρουργειο με την μεθοδο των πτυχωσεων (τραβαει απο την αλλη πλευρα τησ κυρτωσησ )φερνει την βαλανο κατα την στυση στα ισια. Διαπιστωσα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΕΥΣΥΝΗΔΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΣΟ και νοιωθω τυχεροσ που πηγα. Σ ενα μηνα θα κανω εγχειρηση ειμαι βεβαιοσ οτι ολα θα πανε καλα.Θα σασ ενημερωσω για την εγχειρηση και την πορεια μετα.
    Για οτιδηποτε μην διστασετε να ελθετε σε επαφη μεσω email μαζι μου.

    • Τελικά έκανες την εγχείριση ?? σημερα εχουμε 2018, πέρασαν 10 χρονια . Τι αποτέλεσμα είχες με την εγχείριση ??

      ΤΑσος email : lchbinein@outlook.com

  2. George,
    Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την εγχείρηση σου. Θα είναι πάρα πολύ καλό για όλους εμάς μελλοντικούς εγχειριζόμενους να μάθουμε από εσένα πόσο επιτυχία είχες και σε ποιο βαθμό ίασης έφτασες. Αυτό το blog όταν μαζέψει αρκετές εμπειρίες από ανθρώπους που έχουν καταφέρει κάποια ίαση, θα αφιερώσει μία κατηγορία με τα αποτελέσματα και τις διάφορες θεραπείες έτσι ώστε να υπάρχει μία πλήρη κάλυψη των θεμάτων της νόσου, γιατί μην ξεχνάμε ότι σε κάθε έναν η νόσος εμφανίζεται διαφορετικά. Στην Πάτρα υπάρχουν καλοί γιατροί και είναι γνωστό το κέντρο τους. Αναμένουμε για τα καλά σου νέα.


Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.
Entries και σχόλια feeds.